Koffiebekers karton ‘Schotse Ruit’ 180cc/7oz.

koffiebekers ‘Schotse Ruit’ 7oz/180cc - Scherpste prijzen!

Mar 17, 2024

koffiebekers ‘Schotse Ruit’ 7oz/180cc - Scherpste prijzen!

Wie kent Scotty eigenlijk niet? Het rood-zwart-geel geruite papieren bekertje maakt onderdeel uit van het ochtendritueel van werkend Nederland: ‘goedemorgen’, koffie uit de automaat, naar je bureau, computer aan, slokje pleur en de werkdag kan beginnen. En liep demissionair premier Rutte ook niet met een beker in Schotse ruit vol dampende koffie het Binnenhof op toen Jaïr voor de talkshow Jinek hem iets vroeg? Wie je ook vraagt; iedereen kent Scotty, want hij is als meest verkochte wegwerpbeker en in dozen online te bestellen voor allerhande gelegenheden.Scotty komt uit de automaat in de wachtkamers van ziekenhuizen, in die van het schaftlokaal, de sportkantine of wordt uitgedeeld in de koek- en zopietent. Als mensen Scotty zien, krijgen ze zin in warme koffie.

 

‘Schotse Ruit’ 180cc/7oz. De Scotty beker is een absolute topper in ons assortiment. Gemaakt van stevig karton, eenzijdig gecoat en gegarandeerd lekvrij! Geschikt voor warme en koude dranken. Ideaal voor tankstations, scholen, bedrijfs- of sportkantines. Direct uit voorraad leverbaar.

Je kent ze wel. De Schotse ruit Koffiebekers, in elk bedrijf zie je ze wel liggen. Deze koffiebeker heeft een lange geschiedenis. Koffiebeker To Go

Genieten met gemak
Scottybekers brengen gemak en genieten samen: ze voldoen aan alle eisen voor voedselveiligheid en zijn hygiënisch, waterafstotend, eenvoudig stapelbaar, gemakkelijk in het gebruik en goed te ontnesten (per stuk van de stapel te pakken).

Veelzijdige kwaliteit
Deze lichtgewicht kwaliteitsbeker is gemaakt van stevig karton, ligt prettig in de hand en is fijn om uit te drinken. Hij is breed inzetbaar door horeca en catering en ideaal voor het bedrijfsleven en to-go-gebruik.